Vrijwilligers

Anja Ditters-Erdhuizen

Anja Ditters-Erdhuizen

Anja Ditters-Erdhuizen

Geboren 02-06-1954, is de enige zus van Henk Erdhuizen. Zij woont samen met haar partner Wim. Samen zijn zij de ouders van drie kinderen. Anja werkt parttime als activiteitenbegeleidster in een zorgcentrum voor ouderen. Anja verzorgt de post van de stichting en zorgt voor sponsorwerving.

 

 

Marijke en Jan Kramers

Marijke en Jan Kramers

Marijke en Jan Kramers hebben medio 2017 hun vrijwilligerswerk om gezondheidsredenen moeten stoppen. Uit respect naar Jan en Marijke laten wij onderstaande tekst staan over hun werk voor pater Henk. Heel veel dank zijn wij verschuldigd aan hen beiden voor al het werk dat zij voor pater Henk Erdhuizen hebben verricht. 

Wij, Marijke en Jan Kramers-Melchers, zijn de grootouders van vijftien kleinkinderen. Met name daarom spreekt het werk van Henk Erdhuizen in Bolivia ons zeer aan. Als Salesiaan van Don Bosco richt hij zich daar vooral op de jongeren, die hij probeert beter uit te rusten voor hun toekomst. Wij hopen dat dit ook u aanspreekt. 

 

 

Leny ten Koppel

Leny ten Koppel

In juni 2015 overleed Leny ten Koppel. Leny was jarenlang vrijwilliger voor het werk van Pater Henk Erdhuizen. Uit respect naar Leny en als dank voor al het goede werk wat zij voor Henk heeft gedaan, willen wij haar verhaal op de website laten staan.

Wij (Wim en Leny ten Koppel) hebben Henk leren kennen als Pastor van onze Pax-Christie-parochie. Door Wim zijn ziekte kwam hij regelmatig bij ons en kregen wij begrip voor zijn motivatie om naar Bolivia te gaan. Tijdens onze e-mail contacten, al de eerste maanden van zijn verblijf daar, kregen wij inzicht van de leefsituatie en de grote armoede van de mensen in het deel van Bolivia waarvoor hij gekozen had. Dit bracht ons op het idee een soort thuisfront te ontwikkelen om met de giften die dat zou kunnen opbrengen, Henk te ondersteunen bij zijn werk onder de mensen van zijn werkgebied.